Ultima actualizare: 01.01.2024

Prezentăm mai jos politica noastră de confidențialitate care se aplică la toate informațiile colectate de site-ul nostru https://centruldegeometrieauto.ro.

 1. Informații colectate

  Atunci când accesați sau utilizați site-ul nostru, putem colecta anumite informații personale identificabile, inclusiv, dar fără a se limita la:

  • Numărul unic de identificare: 31649505
  • Numărul de înmatriculare: J35/1264/2013
  • Data înființării: 2013
  • CAEN: 4520
  • Adresa: Jud. Timiş, Mun. Timişoara, Str. Constantin Iotzu, Nr.1b/9, Camera 1
 2. Scopul colectării informațiilor

  Informațiile pe care le colectăm sunt folosite în principal pentru gestionarea corectă a serviciilor noastre și pentru a oferi o experiență personalizată utilizatorilor noștri. Aceste informații pot fi utilizate pentru:

  • Procesarea comenzilor și solicitărilor clienților.
  • Comunicarea cu clienții pentru a furniza actualizări și informații relevante legate de serviciile noastre.
  • Îmbunătățirea și personalizarea experienței utilizatorilor pe site-ul nostru.
  • Respectarea cerințelor legale și reglementările aplicabile.
 3. Securitatea informațiilor

  Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și luăm măsuri adecvate pentru a asigura securitatea acestora împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării neautorizate. Cu toate acestea, niciun sistem de securitate nu poate garanta protecția absolută. Vă încurajăm să luați măsuri de precauție atunci când transmiteți informații personale pe internet.

 4. Partajarea informațiilor

  Nu vom vinde, distribui sau transfera în mod deliberat informațiile dvs. personale către terți în afara scopului specific pentru care au fost colectate, cu excepția cazului în care sunteți de acord sau suntem obligați legal să o facem.

 5. Accesul și actualizarea informațiilor personale

  Aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile personale pe care le deținem despre dvs. și de a corecta, actualiza sau șterge informațiile inexacte sau incomplete.

 6. Modificări ale politicii de confidențialitate

  Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica periodic politica noastră de confidențialitate. Orice modificări vor fi afișate pe această pagină, astfel încât să fiți întotdeauna la curent cu informațiile pe care le colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe le dezvăluim.

  Vă rugăm să revisitați periodic această pagină pentru a vă actualiza cu privire la orice modificări.

Prin continuarea utilizării site-ului nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@centruldegeometrieauto.ro

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ați ales să utilizați serviciile noastre.