Bine ați venit la centruldegeometrieauto.ro! Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții înainte de a utiliza acest site. Accesarea și utilizarea acestui site implică acceptarea automată a acestor termeni și condiții.

Informații generale

Acest site este operat de AUTO ROT CHECK SRL, o companie înregistrată în România cu următoarele detalii:

  • Nume firmă: AUTO ROT CHECK SRL
  • Cod Unic de Înregistrare: 31649505
  • Nr. Înmatriculare: J35 /1264 /2013
  • EUID: ROONRC.J35 /1264 /2013
  • Administrator: Eduard Coaja
  • Email de contact: office@centruldegeometrieauto.ro

Utilizarea site-ului

Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții și toate legile și reglementările aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Proprietatea intelectuală

Întregul conținut al acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, grafică, logo-uri, pictograme, imagini, clipuri audio și software, este proprietatea AUTO ROT CHECK SRL și este protejat de legile dreptului de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Utilizarea neautorizată a oricărui material de pe acest site este strict interzisă.

Comenzi și plăți

Toate comenzile plasate prin intermediul site-ului nostru sunt supuse acceptării noastre. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă. Plățile trebuie efectuate în întregime la momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile și disponibilitatea produselor și serviciilor noastre fără notificare prealabilă.

Programări și alte servicii

Detaliile despre programări sunt pe site-ul nostru la sectăiunea contact și specifică ca orice programare online este invalidă până la momentul in care ea este confirmată telefonic de un operator uman.   Vă rugăm să consultați aceste informații înainte de a plasa o programare.

Limitarea răspunderii

AUTO ROT CHECK SRL nu va fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecvente care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru sau din orice informații, produse sau servicii obținute prin intermediul site-ului nostru.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Modificările vor fi postate pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului nostru după efectuarea modificărilor constituie acceptarea acestora.

Legea aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi soluționat exclusiv de instanțele competente din România.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos: