DESPRE NOI

Facem ce ne place de peste 20 de ani

01  Diagnosticare
02  Geometrie Auto
03  Test
04  Livrare
BENI PRICHICI

Unghiurile de fuga sunt un aspect important al geometriei suspensiei unei mașini.

care determină cum se comportă roțile atunci când mașina este întoarsă sau înclinată. Am făcut o pasiune pentru reglajul fin al unghiurilor, geometriei auto chiar de la primul meu post de lucru Acum pasiune ma adus în punctul în care vreau să ofer servicii de calitate nu doar posesorilor de automobile, ci chiar celor din domeniul MotorSport.
100%

Fiabilitate

Geometria auto include aspecte precum unghiurile de fuga, alinierea rotilor, și poziția pivotului, toate acestea influențând manevrabilitatea, stabilitatea și siguranța mașinii.

O simplă geometrie a direcției, executată corect de profesioniști cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație te scapă de cheltuieli ulterioare, neprevăzute, și îți oferă manevrabilitate și siguranță în orice situație.

Geometria roților nu trebuie confundată cu serviciul de echilibrare al roților. Echilibrarea roților este necesară pentru a asigura circularitatea mișcării de rotație a roții pentru a nu apărea bătăi sau vibrații ale volanului la anumite viteze, iar geometria direcției este reponsabilă de aliniarea paralelă a roților între ele și perpendicular pe carosabil.

carwash3-about-icon2
5M

anvelope

Salvate de la uzură prematură 

carwash3-about-icon2
888

cutii de directie

Care nu au avut nevoie de a fi inlocuite

carwash3-about-icon2
5K

Soferi fericiți

Anual peste 5000 de automobile 

carwash3-about-icon2
$ 250K

cifră de afaceri

Ne adresăm unui bazin de clienți tot mai mare.

Misiunea

Furnizarea de servicii excepționale în reglarea geometriei autovehiculelor

Compania noastră se dedică furnizării de servicii excepționale în reglarea geometriei autovehiculelor, asigurând performanță optimă și siguranță maximă pentru toți clienții noștri. Ne angajăm să folosim cele mai avansate tehnologii și expertiza echipei noastre de specialiști pentru a oferi soluții precise și eficiente, adaptate nevoilor fiecărui autovehicul. Scopul nostru principal este de a asigura că fiecare mașină care părăsește atelierul nostru este perfect aliniată, oferind o experiență de condus superioară și un consum redus de combustibil.

 

Viziunea

Noi standarde de calitate și eficiență și sustenabilitate în domeniul auto

Viziunea noastră este de a excela în domeniul reglării geometriei auto, fiind apreciați pentru inovație, calitatea serviciilor și satisfacerea clienților. Ne propunem să continuăm investițiile în tehnologie și formarea profesională a echipei, astfel încât să ne păstrăm poziția de referință în industrie. Vrem să ne extindem rețeaua de servicii la nivel național și internațional, stabilind noi standarde de calitate și eficiență în domeniu, și să contribuim astfel la promovarea siguranței și sustenabilității în lumea auto, cu un respect deosebit față de planetă și de protejarea mediului înconjurător.

 

Anvelopele

Anvelopele sunt un element esențial al oricărei mașini

Este posibil să existe o diferență între recomandările producătorului de anvelope și cele ale producătorului de mașini pentru presiunea din anvelope. În general, recomandările producătorului de mașini sunt considerate cele mai importante, deoarece au fost testate și optimizează performanța și siguranța vehiculului. Este important să verificați manualul de utilizare al vehiculului pentru a afla recomandările specifice. In multe situații eu recomand o presiune puțin mai mare, in funcție de desenul căii de rulare, pentru o optimizare a uzurii.

 

Doriți să obțineți rapid și serviciul Geometrie Auto?

Programări Rapide Aici!

 

Suciu PatriciaSuciu Patricia
15:55 02 Oct 23
Am vazut diverși specialiștii,după înlocuirea unor piese in urma unui accident dar pana nu am ajuns la Beni, nu am primit nici o rezolvare.Profesionalism!Promptitudine!Respect!
Dan SoldanDan Soldan
03:58 01 Oct 23
A fost foarte bine. Băieți profesioniști. Mulțumesc.
marius hamatmarius hamat
05:22 30 Sep 23
Blidariu VasileBlidariu Vasile
06:34 28 Sep 23
Recomand👍
Dupree RaulDupree Raul
15:58 27 Sep 23
Super mulțumimt , oameni de treabă , recomand cu încredere ! ❤️👍🏽💪🏽 Servicii de calitate, problema a fost rezolvată foarte rapid și cu profesionalism. Cu siguranță voi mai revenii.😏
Sergiu-George MirceaSergiu-George Mircea
11:08 27 Aug 23
Profesionalism desăvârșit, am fost la Beni cu un IX35 și avea șuruburile blocate...le-a încălzit Dragoș cu un aparat de ultima generație și a reușit sa ducă la final toată operațiunea...bravoo! Niște băieți foarte buni! Succes!
Adrian NeamtuAdrian Neamtu
18:22 23 Jun 23
Salut,Sunt profesioniști băieții, sunt foarte ok.Recomand cu încredere.Mulțumesc.
Recomand! Servicii de calitate, problema a fost rezolvată foarte rapid și cu profesionalism. Cu siguranță voi mai revenii.
Cosmin BaciuCosmin Baciu
04:12 30 Mar 23
Echipamente de top, customer de top! Geometria rotilor se realizeaza ca la carte, pas cu pas, nu se trece peste nici cel mai mic detaliu ceea ce face ca totul sa iasa impecabil. Recomand!
js_loader